hoe gebruik je de womanizer voor dummies

Het uiterste genieten van de Womanizer

Als je als vrouw dacht alles op het gebied van seksspeeltjes wel te kennen, maar nergens écht warm van wordt omdat de huidige generatie vibrators en toys jou niet voldoende kunnen bevredigen?

Dan hebben wij nieuws voor je!


Voor alle vrouwen die zeker willen weten dat zij heerlijk clitoraal bevredigd zullen gaan worden door middel van een sekstoy is er namelijk een revolutionaire uitvinding op de markt gekomen genaamd de Womanizer.

Hij wordt zelfs geleverd mét orgasmegarantie, zo zeker kun jij zijn van dit prachtige artikel!

Vele vrouwen gingen je voor en zijn na het gebruiken van de Womanizer zo enthousiast over dit product, dat hij in 2015, 2016 én 2017 zelfs verkozen werd tot de beste vibrator van het jaar!

Als jouw ook niet thuis bent teneinde je bestelling in ontvangst te nemen, bezorgen wij de bestelling voor jouw buren. De bezorger laat ons kaartje in de postbus voor opdat je weet dat jouw bestelling voor een buren kan zijn bezorgd.

Aaaaaaaah, ons VERRASSING! Ik transformeerde onmiddellijk in een enthousiaste kleuter welke rondjes danste door de kamer. Cadeautjes van Ladies Night betekenen één ding: dit bezit wat met seks(speeltjes) te maken! En laten verrassingen en seks nu een paar van mijn favorieten aspecten betreffende dit leven bestaan.

 Een afhandeling over uw betaling is via het uitbesteed met Buckaroo. Op de factuur staat aangegeven hoe u (na ontvangst aangaande de goederen en/of diensten) een factuur moet betalen. Wegens de gemak ontvangt u dan ook met het tevens ons e-mail met een betaalkoppeling, waarmee u de factuur verder kan betalen. U dan ook fungeert dit vakje aan te klikken teneinde met te geven dat u akkoord gaat betreffende een algemene voorwaarden. Deze algemene voorwaarden kan u dan ook hier lezen. ( Voor AchterafBetalen worden € 2,95 genoeg onkosten gerekend )

Tijdens dit stimulatieproces is de clitoris lichtjes in dit middel gezogen om zo aansluitend met pulserende drukgolfjes gestimuleerd te worden, buiten aanraking. Een Womanizer heeft verscheidene standen, zodat er wegens iedere vrouw ons prettige stimulatie tussen zit.

De Womanizer +size geeft je nog meer ergonomische flexibiliteit. Dit vormt ook niet uit vanaf welke positie - het lange, platte handvat zorgt voor een ideale houvast en bediening tijdens gebruik.

Teneinde je shopping ervaring te verbeteren vormt die site gebruik over cookies. Verlangen is je eerst behulpzame feiten of onze cookies ook niet accepteren klik hier.

Op de top van een dop staat dit womanizer logo en onderop zit 1 bedieningsknopje en de oplaadpoort. Een afmeting betreffende de Womanizer 2Go kan zijn 13cm x 3cm. ( lees hier door Je begrijpt meteen wat ik bedoel betreffende een XXL lipstick denk je )

Omdat dit apparaatje eventjes moet opladen, neem ik aanvankelijk een uitgebreide warme douchecabine. Lijfje ingesmeerd, lichten gedimd, zwoel muziekje op een afkomst en mijn Womanizer klaar in mijn vers opgemaakte bedje. Boven een diamant zit ons klein met/uit knopje. Okay, let’s get it on. Wanneer ik haar aanzet vervaardigd ze ons onverwachts klank. De Womanizer ‘bromt’ zachtjes, maar ook niet storend. Met een diamant stel jouw de intensiteit in. Er bestaan in totaal vijf standen, waarvan de vijfde de heftigste kan zijn. Je besluit gewoon doch op standje 6
7
8
9 te beginnen. Ik sluit mijn ogen en zet dit tuutje op mijn clitoris…

Zodra je verhalen met meerdere bezorgtarieven bestelt, betaal je alléén een bezorgkosten uit een hoogste tariefgroep.

In het geval het wijziging over de Privacy Policy nodig mocht zijn, vervolgens vindt u dan ook op die website iedere keer een meeste recente info.

Wegens het overige moeten we deze informatie exclusief gebruiken met uw toestemming. Womanizer.nl gaat uw persoonlijke informatie niet aan derden verkopen en gaat deze enkel met derden ter beschikking stellen die bestaan betrokken bij het verrichten aangaande de bestelling.

Dit kapje sloot goed met en voelde uiterst zacht teneinde mijn clit en een zuigkracht was overweldigend. Dit kan zijn ingewikkeld te verwoorden hoe dit nou exact voelt maar het is een bereid tussen ander welke met je clitoris zuigt en diepe vibraties. Alang vlug had je betreffende een Womanizer 2Go ons lang en intens orgasme.

Betreffende supersoft-modus tot en met superpower-modus: een verscheidene intensiteitsstanden kunnen naar wil ingesteld geraken en zorgen wegens opwindende ervaringen.

We verrichten er allemaal met om jouw bestelling zo snel geoorloofd te bezorgen. Je vindt een actuele levertijd  bovenaan die pagina (boven een prijs

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “hoe gebruik je de womanizer voor dummies”

Leave a Reply

Gravatar